23948sdkhjf

Maskinförmedlare stöder Mustaschkampen

Sök en maskin och bidra till kampen mot prostatacancer uppmanar Kubicom som skänker pengar för varje förfrågan. –  Ett bidrag till Mustaschkampen blir ett bidrag till branschens välmående i stort.

Movember eller no-shave-november är här, november är numera månaden då Mustachkampen pågår världen runt, en kampanj som syftar till att främja mäns hälsa på olika sätt.

I Sverige är det Prostatacancerförbundet som driver frågan, fokus ligger därför mycket på att samla in pengar till forskning och öka medvetenheten om prostatacancer.

Maskinförmedlingssajten Kubicom uppger att det är självklart för dem att delta i arbetet.

– Ett stort segment av de som arbetar inom maskin- och transportsektorn i dag är män. Det innebär att ett bidrag till Mustaschkampen blir ett bidrag till branschens välmående i stort. Det vill vi självklart vara en del av, berättar Emma Nilsson, marknadsansvarig på Kubicom, i ett pressmeddelande.

Kubicoms bidrag blir att skänka 250 kronor till Mustaschkampen för varje bolag som skapar ett kostnadsfritt konto i Kubicom under november.

Enligt pressmeddelandet kommer 250 kronor även att skänkas för varje kostnadsfria öppna förfrågan som skickas genom plattformen, beställarna ska därför kunna söka efter maskin- och transportresurser och samtidigt bidra till insamlingen.

– Det är en fantastisk möjlighet för beställare och leverantörer att börja använda sig av digitala avrop och förfrågningar samtidigt som de bidrar till Mustaschkampen, säger Emma Nilsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111