23948sdkhjf

Mälardalen nästa för växande rentalkoncern

Stål & Hyr Group går samman med Aros Hyresmaskiner med fyra etableringar i Mälardalen.

Stål & Hyr Group, som är en del av den finska uthyrningskoncernen Renta, har under det senaste 16 månaderna gått från 4 till 24 depåer och gör nu en kraftfull inbrytning även i Mälardalen. I och med att koncernen förstärks med Aros Hyresmaskiner kompletteras verksamheten med fyra depåer i Bålsta, Enköping, Västerås och Stockholm. Samgåendet är ytterligare ett steg i strategin att inom två år bli rikstäckande i Sverige.

Vi kommer att ha mycket nytta av varandra. Våra anställda får fler kollegor och jag är övertygad om att vi kan lära av varandra. Vi delar syn på tillväxt, företagskultur samt vikten av lokalt företagande vilket är mycket viktiga aspekter för oss, säger Aros Hyresmaskiners vd Johan Rynler.

Joacim Johansson, vd för Stål och Hyr Group betonar att de båda företagen delar synsätt vad gäller affärsverksamhet samtidigt som de nya etableringarna är rätt placerade rent geografiskt.

Med Aros Hyresmaskiner i gruppen får vi en bättre tillgänglighet i Mälardalsregionen och kan dela erfarenheter med varandra för en utökad service, säger Joacim Johansson.

Ägarskiftet ska, enligt nuvarande planer, vara slutfört före årsskiftet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079