23948sdkhjf

Huddig drar västerut

”Vi vill positionera Huddig hos järnvägsbolagen i USA.”

Enligt ett pressmeddelande blir Vancer återförsäljare/servicelämnare för Huddig i USA från och med oktober.

Det amerikanska företaget konstruerar, bygger och distribuerar  utrustning för järnvägsunderhåll för järnvägindustrin i USA och sitter
strategiskt placerade i mellanvästern, en region där några av världens största järnvägsbolag finns.

Vancer, som underhåller tusentals mil järnvägsräls varje år, har en anläggning i  Galesburg, Illinois och en i i Lincoln, Nebraska.

– Avtalet med Vancer är strategiskt viktigt för oss i vårt arbete att fortsätta etablera Huddig på den amerikanska marknaden, säger Daniel Myrgren, marknads- och försäljningschef på Huddig AB, i pressmeddelandet.

De två företagen har samarbetat tidigare, i andra konstellationer, och Huddig har därför stort förtroende för Vancer, tillägger han.

–Vancer är helt rätt samarbetspartner för oss. De har hög kompetens och lång erfarenhet av järnvägsunderhåll. De är innovativa och driver utvecklingen framåt. Dessutom har de ett stort kontaktnät vilket är viktigt för oss då vi vill positionera Huddig hos järnvägsbolagen i USA.

Hans Bergqvist, Area Sales Manager för USA på Huddig, kommer att arbeta operativt med teamet på Vancer.

– Jag är övertygad om att Vancer kommer att komplettera vår redan befintliga återförsäljare i USA, Supertrak, på ett bra sätt, säger han i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093