23948sdkhjf

”Vi ser en otrolig potential i förvärvet”

Staffare AB låter meddela att företaget förvärvar Agro-Maskin och Maskinservice.

Staffare säljer maskiner för både entreprenad-, lantbruks- och skogsbrukssektorn. Företaget säljer bland annat Manitou, Weidemann och Wacker Neusons produkter och har i dag ett 80-tal anställda och anläggningar i Luleå, Skellefteå, Timrå, Hudiksvall, Bollnäs samt försäljningskontor i Uppsala, Västerås och Stockholm.

Agro-Maskin och Maskinservice i Uppsala blir ett tillskott främst på lantbrukssidan och enligt ett pressmeddelande ses förvärven av bolagen som ett viktigt steg i utvecklingen för Staffare AB.

Vi ser en otrolig potential i förvärvet dels för att vi redan är aktiva i området med Huddig grävlastare och kan stärka den positionen ytterligare med egen serviceverkstad samt att vi breddar vårt utbud i Uppsala och norra Stockholm med produkter inom lantbruk samt park & förvaltning.
Med den kompetens och erfarenhet personalen i Uppsala innehar så ser vi mycket positivt på denna satsning, och vi har alla något att lära av varandra vilket vi ser kommer gynna våra kunder, säger Lars Staffare vd Staffare AB, i pressmeddelandet. 

– Överlåtelsen till Staffare AB, ett företag som vi väl känner till, har största förtroende för, och som vi samarbetat med i många år som servicelämnare på Huddig grävlastare, kommer utan tvekan att gagna såväl kunder som medarbetare och leverantörer, säger Jan Andersson, vd Agro Maskin och Maskinservice AB, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094