23948sdkhjf

Hydroscand utökar i Mora

Ytterligare en servicebuss ska serva Dalarna.

För bara ett par veckor sedan öppnade Hydroscand sin butik i Mora, nu lanserar företaget även sin mobila slangservicetjänst Slangexpress i staden.

– För att vi ska kunna leva upp till vårt löfte om att vara kundens närmaste slangservice, har vi valt att utöka Slangexpress med ytterligare en servicebuss i Dalarna. Tillsammans med Slangexpress i Borlänge och våra fyra butiker i området, kan vi skapa den tillgänglighet som våra kunder i Dalarna förtjänar, säger Patrik Nygårds, regionchef på Hydroscand, i ett pressmeddelande.

Hydroscand uppger att konceptet Slangexpress expanderat kraftigt under de senaste åren –  oplanerade driftstopp är en kostsam historia och allt fler ser värdet i att en fullt utrustad servicebuss rycker ut när olyckan är framme.

Företaget konstaterar också att tjänsten inte bara är till för akuta slangbrott, många använder den även för förebyggande slangservice och diagnostisering på plats hos kunden.

Den nya servicebussen utgår från Mora och ska tillsammans med Slangexpress i Borlänge att hjälpa Hydroscands kunder i Dalarna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109