23948sdkhjf

Rivare köper rivare

Rikstäckande rivningsfirma handlar företag i Bergslagen.

Miljörivarna fortsätter växa via förvärv. Företaget har varit mycket aktivt på shoppingfronten på sistone – 2017 tog man till exempel över Järfälla rivexpress i Sverige AB och så sent som i augusti köptes Lindqvist Sanering och Rivningsfirma i Malmö.

Den här gången har Miljörivarna handlat i Mellansverige – nya fyndet är Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen AB och Norbergsföretaget, som grundades 1992 av Magnus Bergman uppges ha mångårig specialisterfarenhet av komplicerad betonghåltagning inom industri, byggbolag och bruksmiljö

Betongteamet, med 15 anställda och en omsättning på cirka 17 miljoner kronor, blir nu en del av Miljörivarna som har tio kontor och 250 anställda över hela landet – från Luleå i norr till Simrishamn i söder.

– Att vi nu går samman med Miljörivarna känns jättebra. Hela gänget kommer att fortsätta arbeta hos Miljörivarna och det skapar nya möjligheter för hela företaget. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans för fortsatt expansion, säger Magnus Bergman, vd på Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen AB, i pressmeddelandet.

Fredrik Eliasson, Miljörivarnas vd, uppger att fokus ligger på en hållbar utveckling.

– Vi har en fortsatt god tillväxt, både organiskt och via förvärv. Vår målsättning är att vara den ledande entreprenören när det gäller hållbar och miljöanpassad rivning och sanering på den svenska marknaden, säger han i pressmeddelandet.

– I och med förvärvet stärker vi vår marknadsposition ytterligare och vi är både stolta och glada över den kompetens och de möjligheter som förvärvet för med sig. Såväl Betongteamet som Miljörivarna ser en hög efterfrågan och jag ser fram emot fortsatt samarbete med ökad service och tillgänglighet gentemot våra kunder, säger Johan Nonnen, Regionchef Mitt i Miljörivarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094