23948sdkhjf

Scantruck breddar saxliftprogrammet

Nu lanserar Scantruck elektriska och terränggående saxliftar från amerikanska GMG i sitt sortiment i både Sverige och Danmark.

Redan i början av november kunde Leveranstidningen Entreprenad berätta om Scantrucks samarbete med amerikanska GMG, Global Machinery Group.

Läs mer här.

Som nybliven generalagent kan nu Scantruck bredda sitt befintliga liftprogram från Manitou och PB Platforms med totalt 13 modeller från den amerikanska tillverkaren som redan är etablerad i Europa, med bland annat ett stort lager i Nederländerna.

GMG producerar saxliftar i några storlekar som Manitou inte har. Därmed kompletterar amerikanerna vårt huvudmärke med liftar som generellt är lite bredare och med lite andra lyfthöjder. Det ger oss möjlighet att utvidga vårt program med åtta elektriska saxliftar, tre terränggående modeller och dessutom en liten lift utan motor som flyttas manuellt, säger Scantrucks produktchef Per Lindenborg.

Sammantaget täcker nu utbudet av saxliftar från de tre tillverkarna i Scantrucks program arbetshöjder från 5 till 27,25 meter och ska klara ett flertal olika arbetsuppgifter såväl inomhus som i terräng.

Den lilla GMG:n utan motor har en arbetsplattform på knappt en kvadratmeter. Den största PB Platform-liften har en plattform på nästan 20 kvadrameter, säger Per Lindenborg.

Nytillskottet i programmet omfattar eldrivna saxliftar med arbetshöjd från 6 till 16 meter samt terränggående modeller med arbetshöjderna 10, 12 och 14 meter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093