23948sdkhjf

Lotus Maskin & Transport etablerar sig i Umeå

Peter Johansson får en central roll när Lotus Maskin & Transport tar ytterligare ett steg mot att bli rikstäckande.

Lotus Maskin & Transport meddelade på fredagen att företaget öppnar kontor i Umeå.

Enligt vd John Segerlund är etableringen ett led i företagets  strävan att täcka ett större geografiskt område och kunna erbjuda samtliga  tjänster på flera orter i Sverige

Målet uppges vara att inom kort kunna dra igång full verksamhet inom segmenten totalrivning av fastigheter, industririvning, håltagning samt selektiv rivning. 

Peter Johansson blir en viktig kugge i det västerbottniska maskineriet, Lotus Maskin och Transport har anställt honom som kalkylator och projektledare och hans lokalförankring och breda nätverk, framförallt inom tung rivning och industririvning, lyfts fram som nödvändiga faktorer om målet ska nås.

– Efter att ha haft en bra dialog med Peter så känns det som att han är rätt person med sin kunskap och inställning kommer han att passa väl in i våran organisation och företagsfilosofi, han kommer även att vara till stor hjälp för våran avdelning i Piteå med sin kompetens, säger John Segerlund.

Han lyfter fram vikten av att vara noga med den lokala förankringen när man ger sig in på nya marknader.

– Att komma som företag utifrån är svårt på denna marknad så med lokalkännedom och en ordentlig satsning tillsammans med våra resurser och kunskap så kommer vi att lyckas.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078