23948sdkhjf

Maskinia stärker i Västerbotten

Umeåbaserade Kjellsons Maskinservice är nybliven serviceverkstad för Maskinias hela produktutbud och dessutom återförsäljare för Doosan i Västerbottens län.

De senaste fem åren har vi tagit stora kliv på eftermarknad och försäljning i Sverige. Vi har en plan och ett mål där vi kommer att fortsätta att utveckla Maskinia och våra varumärken på den svenska marknaden. Denna milstolpe i Västerbotten är ett av flera utvecklingssteg som kommer att genomföras under 2019. Det kommer att bli ett händelserikt år med full fart framåt, säger företagets vd Fredrik Holmquist.

Andreas och teamet på Kjellsons har en service i toppklass. De kommer nu att bli nästa kedjelänk i att bygga den bästa servicen i Sverige. Stor kunskap, flexibilitet samt ordning och reda är egenskaper som matchar väl med de grundläggande pelarna som Maskinia bygger eftermarknaden runt.

I och med det nya samarbetet ska Maskinia en gång för alla förstärka närvaron i en region där den tidigare varit något begränsad. Representationen har tidigare främst bestått i Olofsson Maskin som svarat för försäljningen av Case-maskiner, ett uppdrag som fortsätter som tidigare.

Vi är inne i en expansiv period där vi utökar med egna säljare, fler återförsäljare samt ett bredare servicenätverk. Detta gör nu att Doosan går framåt på bred front i Sverige. Vi vet att Västerbottens län är en region där vi kan utveckla och bredda vår försäljning och med hjälp av Andreas Kjellson så har vi alla möjligheter till det, säger Carl-Johan Sunnerfjord, Maskinias försäljningschef för Doosan i Sverige.

Kjellsons Maskinservice startades 2011 av Andreas Kjellson. Verksamheten bedrivs med hjälp av fyra rutinerade servicetekniker och tre servicebilar.

Att ta vårt företag vidare i utvecklingen med maskinförsäljning i samarbete med Maskinia och Doosan känns som en otroligt rolig utmaning. Under 2019 kommer vi att göra allt för att nå ut till både nya och befintliga kunder, säger Andreas Kjellson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094