23948sdkhjf

Renta växer vidare – nu i Värmland

Hyrmaskiner i Värmland AB slås ihop med Renta, som därmed vuxit med sex depåer bara i år.

Hyrmaskiner i Värmland AB har två depåer depåer i Arvika, Sunne och Karlstad.

Företaget slås nu samman med Renta, som därmed får totalt 32 depåer.

– Jag vill varmt välkomna Hyrmaskiner i Värmland AB till Renta-familjen. Det gläder mig att Hyrmaskiner ansluter till oss, de delar vårt synsätt att göra affärer på, närheten till Kristinehamn och Karlskoga gör sammanslagningen idealisk för att kunna erbjuda kunderna förbättrad tillgänglighet i regionen samt är Värmlands enda länstäckande uthyrare med en härlig personlig uthyrning, säger Rentas vd Joacim Johansson i ett pressmeddelande.

Renta har vuxit mycket på sistone, i februari gick Rentakoncernen samman med  J Rent i Jönköping, under samma månad öppnades ännu en depå i Skåne, en depå öppnades också i Borås och i mars dubblerade företaget sin etablering i Stockholm med ännu en depå.

Antalet depåer har därmed utökats med sex bara i år och det sammanlagda antalet är därmed 32.

Hyrmaskiner i Värmland AB har funnits i snart 15 år, företaget omsätter 45 miljoner kronor per år och har 16 medarbetare.

Det ska bli mycket spännande att bli en del av Renta. Vilket innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ett större sortiment av maskiner och tjänster, dessutom kommer vi nu kunna vara mer tillgängliga och stödja kunderna inom ett större geografiskt område, säger Kristian Berndtsson, vd på Hyrmaskiner, i pressmeddelandet. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078