23948sdkhjf

Snabbspår till auktionsklubban

Kvdpro erbjuder nu ett snabbspår till auktionsklubban. Den säljare som inte vill vänta på att maskinen eller fordonet ska hinna testas innan auktionen drar igång får nu en möjlighet att själv beskriva skicket på fordonet i form av en skriven dokumentation.

Senaste tiden har vi sett en ökad efterfrågan på ”lighttest”. Det vill säga, ett test med färre moment som gör att fordonet snabbare kommer ut till försäljning. Efterfrågan är störst hos våra mindre företagskunder som önskar en snabbare process, de ser detta som ett enklare förfarande, säger Per Blomberg, vd för det digitala e-auktionsbolaget Kvdpro.

Företagets svar på marknadens önskemål är nu att erbjuda den nya tjänsten ”dokumentation” där säljaren själv får skriva ner relevanta fakta med stöd av givna digitala mallar om den maskin eller det fordon som ska säljas.

Företag måste ständigt vara öppna för förändring. Vi gör denna förnyelse för att möta våra kunders önskemål och krav på oss. Fördelarna för kunden med dokumentation blir en snabbare process, ej debiterad direktauktionsavgift (när fordonet står kvar ute hos säljaren) och en något lägre prislista, säger Per Blomberg.

Det traditionella testet som görs av Kvdpros tekniker eller samarbetspartners lär dock kvarstå som det vanligaste alternativet för säljarna, i synnerhet för de större, förutspår Per Blomberg.

Han ser heller ingen risk att den nya möjligheten ska ställa till problem för köparna. Bland annat utlovas tydliga markeringar vid auktionerna som visar om fordonet är testat eller dokumenterat.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.798