23948sdkhjf

Säkrare redskapsbyten efter transatlantiskt samarbete

Nordamerikanska Genesis, som tillverkar demoleringsutrustning för grävmaskiner, kan nu erbjuda helautomatiska fästessystem direkt från fabrik tack vare ett strategiskt samarbete med Steelwrist.

München. – Efterfrågan på helautomatiska snabbfästen ökar snabbt på viktiga marknader över hela världen. Det har även Genesis tagit fasta på och med vår SQ-adapter kan i fortsättningen användare av deras demoleringsutrustning byta redskap både snabbare och säkrare än tidigare, säger Steelwrists produktchef Tony Ylitalo.

Våra SQ-produkter matchar Genesis demoleringsutrustning perfekt. Bland annat använder vi en teknisk lösning som tillåter ett högre hydraulflöde samtidigt som tryckfallen är mindre märkbara än med andra system på marknaden. Det innebär ökad produktivitet och minskad ståtid för användaren.

Jeff Adams, som är vd för Genesis Attachments, menar att SQ-produkterna är som klippta och skurna för företagets utbud av redskap.

Nu har vi tillgång till skräddarsydda, helautomatiska lösningar, vilket gör att våra återförsäljare kan erbjuda slutkunderna bättre support i fält i stället för att tillbringa tid i verkstäder.

Steelwrists vd Stefan Stockhaus konstaterar att företaget i och med den här överenskommelsen tagit ytterligare ett steg närmare målet att arbeta nära så kallade Original Equipment Manufacturers, OEM. Samtidigt finns förhoppningar om ytterligare samarbeten.

Vi känner ett enormt intresse för våra snabbfästen och adaptrar med SQ-kopplingar och är nu väl positionerade när efterfrågan ökar globalt, säger Stefan Stockhaus.

Artikeln är en del av vårt tema om Bauma 2019.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora affärer på veckans lista!
Gammal bro ska ta steget in i framtiden
Nio av tio byggen har problem med arbetsmiljön
Han blir ny chef på WSP
Ny rapport: Framtidens mineralbehov kan täckas utan djuphavsbrytning
Här är domen för Kaunis Iron
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125