23948sdkhjf

Sverigepremiär för premiumsågverk

För första gången visas professionella bandsågverk från Trak-Met i Sverige.

Det är JM:s Plåt & Mek AB som tar med sig de polska produkterna till Maskinexpo.

– Det är mycket glädjande nyheter att vi skrivit ett avtal med Trak-Met, som är en erkänd tillverkare av premiumsågverk. Vi har under en lägre tid jobbat för att komplettera vårt utbud av småskaliga sågverk.  Trak-Met  står verkligen för kvalitet och stabilitet, precis som våra befintliga sågverk Bamsesågen och Lumberline, säger Joakim Marklund, marknadsansvarig på  JM:s Plåt & Mek AB/Bamsesågen.

Enligt företaget passar de större av Trak-Mets sågutrustningar för professionella användare som vill kunna livnära sig på sin träförädling. 

Joakim Marklund beskriver sågverket som en produkt väl värd uppmärksamhet, med tilltalande design, stabil konstruktion samt god prestanda och produktivitet.

– När det gäller funktion, kvalitet och kapacitet så är bandsågverket av högsta premiumklass. Trak-Met är i dag en stor tillverkare. De byggde sitt första sågverk i slutet av 1990-talet och företaget har totalt tillverkat cirka 13 000 maskiner. Både helhet och detaljer håller högsta klass och bland ingående komponenter finns kända varumärken, däribland Schneider och Siemens, säger Joakim Marklund. 

Trak-Mets bandsågverk finns både som stationärt och mobilt, i flera olika storlekar och med el- eller bensindrift.

JM:s Plåt & Svets lyfter också fram att det finns ett stort utbud av tillbehör – till exempel barkfräs, hydrauliska verktyg, elektrisk spånlåda, förlängning, hydrauliskt stockbord med frammatning och automatisk bandslip.

MONTER: 1 955

Artikeln är en del av vårt tema om Maskinexpo 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078