23948sdkhjf

Ny hållbarhetschef på Svevia

”Hennes gedigna kompetens inom miljö liksom brinnande intresse för hållbarhetsfrågor blir en värdefull tillgång för vårt fortsatta hållbarhetsarbete.”

Emilie Beckman har utsetts till ny hållbarhetschef i Svevia.

– Det gläder mig mycket att Emilie Beckman vill axla rollen som vår nya hållbarhetschef och ta det övergripande ansvaret för dessa viktiga frågor, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef, i ett pressmeddelande.

Emilie Beckman är utbildad miljöstrateg och kommer närmast från en tjänst som KMA-ingenjör inom Svevia.

– Hon känner företaget väl och hennes gedigna kompetens inom miljö liksom brinnande intresse för hållbarhetsfrågor blir en värdefull tillgång för vårt fortsatta hållbarhetsarbete, säger Anders Gustafsson.

Emilie Beckman har jobbat på företaget i åtta år, hon kom till Svevia 2011 som råvaruansvarig och har sedan 2015 arbetat som KMA- ingenjör inom Svevias division Beläggning.

– Det ska bli spännande att få vara med och utveckla Svevias hållbarhetsarbete, såväl strategiskt som operativt, i syfte att främja företagets affärs- och hållbarhetsnytta. Mitt intresse för hållbarhet, klimatet och miljön är genuint och jag ser verkligen fram emot att ta mig an denna viktiga uppgift, säger Emilie Beckman i pressmeddelandet.

Hon kommer att tillträda som hållbarhetschef den 1 juni.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094