23948sdkhjf

Staffare hyllade på hemmaplan

Företaget blev ”Årets entreprenör” i Hudiksvall.

Staffare AB, som bland annat säljer maskiner från Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, och Trejon gick för några veckor sedan hem från Hudiksvallsevenemanget Hyllagalan med utmärkelsen ”Årets entreprenör”.

Enligt vd Lars Staffare är utmärkelsen ett trevligt kvitto på företagets ansträngningar under de senaste åren.

– Vi har varit relativt expansiva, när jag tog över 2011 var vi 55 anställda, nu är vi över 100, vi har också expanderat i Uppsala och har verksamhet över hela landet.

Lars Staffare lyfter särskilt fram sin personal.

Det är roligt att bli uppmärksammad på hemmaplan, det var också roligt att få fira tillsammans med personalen – de är den viktigaste tillgången i bolaget.

Enligt Hyllagalan ska den som vinner kategorin ”Årets entreprenad” ha drivkraft, mod och vilja att genomföra sin affärsidé och utföra något extraordinärt som skapar nya affärsmöjligheter. Företaget ska präglas av affärsmässighet som leder till ekonomiska resultat”. 

Vinnaren ska också ha ägare eller delägare i nominerat bolag med säte i Hudiksvalls kommun.

Staffare har snart 40 år på nacken, företaget har anställda på åtta orter, fullserviceanläggningar finns i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå, företaget har också försäljningskontor i Stockholm, Västerås och Uppsala.

Staffares medtävlare i kategorin var Aktivitetsfabriken, Träningsvarvet och Såskungarna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.174