23948sdkhjf

Arlandastad nästa för Ramirent

Ramirent öppnar ett kundcenter i Arlandastad. Avsikten är att säkra sin position som bland annat maskinuthyrare i ett av de snabbast växande områdena i Sverige – flygplatsstaden Airport City Stockholm.

I en gemensam satsning bygger Sigtuna stad, Swedavia och Arlandastad Holding den snabbväxande flygplatsstaden Airport City Stockholm. Med årliga investeringar i miljardklassen räknar aktörerna med att dubblera dagens arbetstillfällen i området från 26 000 till 50 000 år 2030.

Nu kliver även Ramirent på tåget – eller kanske flygplanet – genom att öppna ett kundcenter i området.

– Vi har sett en stadigt ökad efterfrågan från Arlandaregionen av våra uthyrningslösningar de senaste åren och ser nu de enorma möjligheterna med en lokal etablering i Airport City Stockholm, säger företagets vd Erik Bengtsson.

Bland annat bidrar företaget bidrar med uthyrningslösningar till det pågående byggandet av den nya internationella mötes- och eventarenan Scandinavian XPO som växer fram i området.

Satsningen välkomnas av Arlandastad Holdings vd Dieter Sand.

– Vår ambition är att bygga en hållbar flygplatsstad med fokus på mötet mellan människor. I den utvecklingstakt som råder ser vi att Ramirents lokala tillgänglighet kommer att underlätta för den massiva exploatering som pågår i området samtidigt som det bidrar till ett än mer hållbart byggande genom de förkortade leveranssträckorna till byggarbetsplatserna, säger Dieter Sand.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109