23948sdkhjf

Ettårig garanti på begagnade Daf

Daf erbjuder nu så kallade First Choice-lastbilar som är yngre än fyra år en tolv månaders fullständig tillverkargaranti som standard, utan körsträckebegränsning.

Daf förbättrar nu garantivillkoren för ett urval av de begagnade lastbilar som har högst fem år på nacken. De fordon som berörs av erbjudandet ska se ut som nya, ha högst 600 000 kilometer på mätaren och en fullt dokumenterad servicehistorik. Dessutom utlovas att aktuella lastbilar genomgått fler än 200 kontroller för att säkerställa att de är i toppskick.

First Choice-lastbilar som är yngre än fyra år levereras som standard med en tolv månaders fullständig tillverkargaranti utan körsträckebegränsning. För de lastbilar som är mellan fyra och fem år gamla gäller tolv månaders garanti på drivlinan.

Att tillhandahålla en fullständig tillverkargaranti som standard för en begagnad lastbil är unikt på marknaden. En First Choice-lastbil är verkligen lika bra som en ny, lovar Marty van den Dungen, försäljningschef på Daf Used Trucks.

Alla First Choice-lastbilar erbjuds också reparations- och underhållskontrakt via tillverkarens så kallade Multisupport.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082