23948sdkhjf

Nya verktyg från Trevi Benne

Ett multiverktyg med två olika käftar ska riva både snabbt och effektivt lovar Andersen Contractor.

Enligt Trevi Bennes svenska återförsäljare Andersen Contractor AB finns Trevi Bennes nya MA multiverktyg i fem olika modeller mellan 1 890 och 11 000 kg.

MA multiverktyget ska passa för grävmaskiner mellan 15 och 120 ton, Andersen Contractor hävdar att det kombinerar ”maximal kraft, snabbhet och pålitlighet för högsta möjliga produktivitet” och lyfter särskilt fram att verktyget har helt skyddade dubbla cylindrar och speedventil samt rotation.

Tänderna och skärstålen är utbytbara och underhållet ska kunna ske snabbt med minimala driftstopp, enligt Andersen Contractor är tänderna dessutom av en ny aggressivare typ som ska vara optimerade för att krossa betong så effektivt som möjligt.

Två käftar finns till MA-serien, en är en kombinerad betongsax/stålsaxkäft för primärrivning som klarar tungt armerad betong, den andra är en speciell pulveriserarkäft med skärstål runt hela käften som ska krossa betongen samtidigt som den klipper upp armeringen i småbitar.

Enligt Andersen Contractor är klippkraft inne på skäret från 230 till 1200 ton, ute vid spets från 60 till 220 ton. Käftöppning 400 till 1950 millimeter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093