23948sdkhjf

Söderberg & Haak gör det igen

Som 16-åring köpte han sin första maskin, nu ska den gamle maskinentreprenören sälja Komatsu och Bomag i väst.

Söderberg & Haak fortsätter att anställa, så sent som för någon vecka sedan anställdes nya säljare i både Skåne och i övre Norrland. Nu kommer nästa rekrytering – denna gång i väst.

Björn Sällström heter det senaste tillskottet. Han kommer att ha sin bas på Söderberg & Haak Väst AB, som har försäljningskontor, utrustningsverkstad och reservdelslager i Kungälv.

 Jag är imponerad av japanska entreprenadmaskiner och är glad att nu få representera Komatsu. Det är kvalitetsmaskiner och modellutbudet är stort, så det är fantastiskt roligt, säger Björn Sällström i ett pressmeddelande.

Söderberg & Haaks nyaste säljare har en gedigen maskinbakgrund – entreprenadmaskiner har varit en del av hans liv ända sedan barndomen, berättar han.

 Min far hade maskiner och själv köpte jag min första traktorgrävare som 16-åring.

Han arbetade i många år som maskinentreprenör, i mitten av 1990-talet gick han över till maskinförsäljning där han periodvis varit specialiserad på mini- och midigrävare.

Nu väntar ett bredare program, Björn Sällström kommer att arbeta tillsammans med Michael Grönlund och Emil Olsen och tillsammans ska de ansvara för försäljningen av Komatsu och Bomag i Bohuslän, Dalsland, Västergötland och Halland.

 Det är särskilt glädjande för mig att komma in i Söderberg & Haak, vars verksamhet är välorganiserad och med goda resurser för service och support till maskinägarna, säger Björn Sällström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078