23948sdkhjf

Samlat utbud av borrutrustning efter fusion

Efter flera år av samtal och samarbete har de familjeägda Gruse Maskin & Teknik och Avanti Svenska Försäljnings AB förenat sina organisationer. Därmed förstärks det sammanslagna utbudet av borrutrustning och maskiner för alla typer av borrning.

Marknaden förändras och vi med den. Genom denna sammanslagning blir vi större, starkare och bättre i allt vi gör, säger Mats Ahlberg som blir vd över det gemensamma bolaget.

Gruse är ett företag med sex anställda som bland annat representerar fyra internationella borriggstillverkare, vilket kompletteras med exempelvis kompressorer, pumpar/mixers, rördrivning, borrkronor, sänkborrhammare, rotationer, topphammare, klämbord och gängade foderrör samt mycket, mycket mer.

Därutöver erbjuds teknisk rådgivning samt en serviceverksamhet som också reparerar, renoverar och bygger om maskiner efter kundernas behov.

Avanti Svenska Försäljnings AB är ett specialist- och grossistföretag som bland annat tillhandahåller rådgivning, service, reservdelar och utrustning för sänkhammarborrning, djupborrade vattenbrunnar och bergvärme.

1 november flyttas verksamheten till nya lokaler i Bålsta, mellan Stockholm och Västerås.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079