23948sdkhjf

Större lokaler för Brokk i USA

Brokk har just öppnat ett nytt centrum för distribution och service i New Jersey. De nya lokalerna är med sina 900 kvadratmeter ungefär 33 procent större än den tidigare etableringen. Därmed står företaget bättre rustat för att möta en växande nordamerikansk marknad.

En viktig anledning till uppgraderingen är att företaget nu kan visa fram en betydligt större del av sitt sortiment av såväl demoleringsrobotar som redskap. Dessutom finns nu betydligt bättre möjligheter än tidigare att visa maskinerna i drift.

Samtidigt underlättas underhållsarbete, kontroller och logistiken vid såväl lastning som lossning av de större ytorna.

En väsentlig orsak till lokalbytet är att vi behöver plats för ett större lager för att möta kundbehoven. Att vi dessutom fått utrymme för maskindemonstrationer gör att vi kan förbättra supporten till våra kunder i USA och Kanada än mer, säger Brokks amerikanske vd Lars Lindgren.

Vi befinner oss just nu i en väldigt spännande situation i och med att vår tillväxt i USA också bidrar till att öka intresset för att se våra maskiner med egna ögon.

Tillsammans med demonstrations- och servicecentrumet i Missouri och huvudkontoret i Washington står nu företaget bättre rustat att möta marknaden med ökad effektivitet och pressade ledtider.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.235