23948sdkhjf

WSP shoppar vidare – nu i Holland

WSP fortsätter sin shoppingrunda i Europa. I september offentliggjordes förvärvet av danska Orbicon med cirka 500 anställda och nu kliver företaget in på den holländska marknaden genom förvärvet av Lievense, ett konsultbolag med inriktning på bland annat vatten och energi.

Förvärvet ligger i linje med WSP:s globala strategi att växa i Europa och det ger oss en unik chans att etablera oss i Holland. Förvärvet innebär att vi nu är 16 000 medarbetare i Europa och stärker därmed vår position. Holland är en intressant marknad där vi ser stor potential, säger Magnus Meyer, vd WSP Europa.

Lievense grundades 1964 och presenterar sig som ett multidisciplinärt teknikkonsultbolag som verkar inom fastigheter, infrastruktur, energi, vatten och miljö. Huvudkontoret ligger i Breda och företagets cirka 375 medarbetare erbjuder en produktportfölj som bland annat innefattar ingenjörs- och designtjänster, byggledning och strategisk rådgivning.

Att bli en del av WSP är goda nyheter. Vi är glada över att få ingå i ett bolag med starka kundrelationer och som har värderingar som stämmer överens med våra. WSP har ett globalt nätverk som kommer hjälpa oss att växa nationellt och internationellt samtidigt som det ger oss betydande möjligheter för både kunder och medarbetare. För oss är WSP den ideala partnern för vår framtida tillväxtresa, säger Eric van den Broek, vd på Lievense.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.083