23948sdkhjf

Forsen satsar på Göteborg och anläggning

Anläggning har blivit allt viktigare för byggprojektledningsföretaget Forsen som också tar för sig allt mer på den heta Göteborgsmarknaden. Därför förstärker företaget nu organisationen med en ny gruppchef för anläggningsenheten och en ny gruppchef i Göteborg.

Av Forsens cirka 200 medarbetare arbetar i dag ungefär 40 med anläggningsuppdrag, såväl i tidiga skeden som i genomförandefasen.

Glädjande nog får vi fler och fler anläggningsuppdrag och enheten växer med det, säger Jessica Dagert, affärsenhetschef för anläggning.

Nyligen tog exempelvis företaget hem uppdraget som programledare för ett av de kommande stora infrastrukturprojekten i Göteborg – den nya citybuss- och spårvägsförbindelsen mellan Brunnsbo på Hisingen och Linnéplatsen, ett projekt kostnadsberäknat till cirka 4,8 miljarder kronor.

Företaget förstärker nu organisationen genom tillsättandet av Per Eriksson som gruppchef till den stadigt växande anläggningsenheten samt Mats Ranäng som gruppchef i Göteborg.

Per Eriksson har arbetat på Forsen som byggledare sedan juni 2018 och bland tidigare erfarenheter finns många år som platschef och kalkylator i Peab.

Mats Ranäng har arbetat som projektledare på Forsen sedan augusti och kommer senast från en roll som vd på Skeppsviken Bygg i Göteborg AB och innan dess var han vd och ägare till PO Hansson Bygg.

Forsen i Göteborg har växt mycket det senaste året, men vi är bara i början av en lång resa, säger Mohamed Kiswani, företagets affärsenhetschef i Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11