23948sdkhjf

Skadehantering från ax till limpa

Skadehantering från ax till limpa är ett huvudmål när Polygon förvärvar Saneringsfirman Hedberg AB i Borlänge med planerat övertagande 2 januari 2020.

Saneringsfirman grundades för tio år sedan och är efter en stark utveckling i dag väl etablerat i Dalarna när det gäller sanering av byggnadsskador. Företaget med kontor i Borlänge, Ludvika och Mora har drygt 30 anställda. Kunderna finns huvudsakligen bland byggare, kommunala och privata fastighetsbolag samt försäkringsbolag i regionen.

Grundaren Olle Hedberg, med 30-års erfarenhet i branschen, och Susanne Gillerås väljer dock nu att lämna över stafettpinnen till Polygon.

– Vi har ett nära samarbete med Polygon redan i dag så förvärvet blir en naturlig övergång till ett enat företag. Vi har länge velat utveckla vårt erbjudande till att innefatta även fukthantering, eftersom kunderna efterfrågat en helhetslösning. Att nu bli en del av Polygons starka varumärke och kunna ta tillvara på möjligheterna fuktexpertisen innebär gör oss kompletta som skadeserviceföretag här i Dalarna, säger Olle Hedberg.

Även Polygon Sveriges vd, Thomas Perman, ser stora fördelar med att skapa ett helhetserbjudande till kunderna i regionen.

– Genom förvärvet av Saneringsfirman breddar vi kundbasen och kan erbjuda våra kunder skadehantering från ax till limpa. Dessutom är jag väldigt glad att Olle fortsätter som chef för verksamheten, säger Thomas Perman.

Saneringsfirman kommer i och med övertagandet att marknadsföras under Polygon och AK-konsults varumärke.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.078