23948sdkhjf

Magni saluförs av Kranlyft i England

I april blev Kranlyft exklusiv distributör för Magnis produkter på den svenska marknaden. Sedan 1 november har uppdraget utvidgats till att även omfatta södra England.

Kranlyfts brittiska bolag har sin bas i en modern anläggning i Avonmouth, Bristol. Hittills har företaget haft generalagenturen för Maeda och Klaas i Storbritannien samt lagerfört reservdelar till Katokranar. Nu kompletteras verksamheten med uppdraget som exklusiv återförsäljare av Magni Telescopic Handlers produkter i södra England. Det innebär att företaget nu ansvarar för alla försäljningsaktiviteter för nya Magnimodeller samt eftermarknad, inklusive service inom det avtalade geografiska området.

Detta är ännu ett mycket spännande steg för Magni. När vi letade efter en återförsäljare för att representera varumärket hade vi en tydlig vision för vad som krävdes. Det viktigaste för oss var eftermarknaden, att se till att vi erbjuder den bästa lösningen för våra kunder, säger Alex White som driver Magnis brittiska verksamhet.

Det framgick av våra första möten med Kranlyft Group att företagets eftermarknad är en viktig orsak till att verksamheten vuxit. Detta tack vare teknisk kunskap och ett stort reservdelslager. Kranlyft Group har varit en stark aktör i lyftbranschen i många år och har utvecklats till en viktig leverantör av lösningar. Företagets läge vid hamnen i Avonmouth innebär att de är anslutna till de viktigaste arteriella vägarna till London, Midlands och Sydvästra England så att de kan ge utmärkt täckning för Magni i dessa områden.

Jurgen Vater, vd på Kranlyft Group, konstaterar att företaget imponerats av Magnis engagemang, öga för detaljer och stora kompetens sedan det svenska samarbetet inleddes i april i år.

Magnigruppen har gjort stor inverkan inom sitt område och uppnått en tillväxt som överträffat alla förväntningar. De har ett produktutbud som når sektioner på marknaden som andra inte når. Deras produkter kompletterar vårt befintliga utbud och förstärker sömlöst vår slogan “Innovative lifting solutions since 1963”.

Utbudet består i dag av bland annat teleskoplastare och saxliftar. Sortimentet omfattar 50 modeller med upp till 46 meters lyfthöjd och en lyftkapacitet som varierar från 0,2 till 50 ton.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.549