23948sdkhjf

Veckans godingar

Det lästes så in i Norden i veckan – nyheter från både Norge och Finland drog klick! Cramos holländska friare finns också med i topp och så den där fantastiska vita grävmaskinen så klart. Men, vad klickades mest? Svaret finns här!

Motsatsernas maskin. Pontus Eriksson trivs i sin lilla men urstarka och skräddarsydda storstadsmaskin – den kritvita Hydreman har bland annat fått lastbilstuta, specialstol, klädd hytt och inbyggd ”dammsugare”. Läs mer här!

Holländsk invit. Det är holländska Boels som är på jakt efter Cramo, Europas näst största rentalföretag. Boels har lagt ett kontantbud på motsvarande 6,3 miljarder kronor, vilket ligger 31,2 procent över stängningskursen 4 november. En enig styrelse i Cramo rekommenderar dagens ägare att tacka ja till budet. Läs mer här!

Spektakulär spont. Den färgsprakande skyskrapan drar blickarna till sig. Frågan är dock om inte grunden är minst lika intressant. Läs mer här!

Självkörande vält. Prototypen till en självkörande jordpackningsvält har testats i tuff miljö vid ett norskt motorvägsbygge. Målet är att den ska vara i full autonom drift under nästa år. Läs mer här!


Norsk-svensk-finsk affär. Beck Maskins svenska verksamhet får finsk ägare. Det är maskinimportören KH-Koneet Group som tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Beck Maskin Sverige AB. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062