23948sdkhjf

Nya Zeeland på tur för Steelwrist

Steelwrist tar språnget från Australien och tecknar ett distributionsavtal med Synergy Group för försäljning och support av Steelwrists tiltrotatorer och redskap i hela Nya Zeeland.

 Marknaden för tiltrotatorer är ännu väldigt ny i Nya Zeeland, men förfrågningarna ökar i antal. Genom att ha en lokal kontakt ser jag möjligheten att öka medvetenheten om Steelwrists tiltrotatorer och produkter. Synergy har kontor i alla större städer i Nya Zeeland, vilket gör oss mer tillgängliga för kunderna än om vi bara utgår från Australien, säger Darryn Wilson, Steelwrists landschef för Australien och Nya Zeeland.

Den nya samarbetspartnern är väletablerad i Nya Zeeland och har tidigare haft affärsenheter fokuserade på positionering, beläggning, robotiserad tillverkning och uthyrning. Den breda produktpaletten har bland annat bestått av mätutrustning och maskinstyrningssystem från Topcon.

Nu kompletterar företaget med ett femte ben – redskap – för Steelwristprodukter.

Till en början kommer företaget att få stöd för sin affärsutveckling av Steelwrist Australia. Tanken är dock att etablera ett eget lager av såväl produkter som reservdelar på sin enhet i Auckland, dock – vid behov – med leveransstöd från Australien.

Här finns en utmärkt möjlighet för innovativa entreprenörer att öka sin produktivitet. Integrationen mellan hårdvara och teknologi tilltar, och det finns en enorm produktivitetsförbättring att vinna med rätt redskap på rätt plats. Och verkligheten är den att med bristen på arbetskraft som råder inom anläggningsindustrin måste gapet fyllas av innovation och automation, säger Mike Milne, vd på Synergy Group.

Med Steelwrist ser vi en partner som är en ledande tillverkare med ett starkt fokus på FoU. Vi kan vara med på resan när de utvecklar och förbättrar tekniken, och hjälpa våra kunder att transformera sina verksamheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078