23948sdkhjf

Rototilt växer i USA och Kanada

Intresset för tiltrotatorer blir allt större även utanför Norden – stigande efterfrågan får Rototilt att utöka i Nordamerika.

Det var länge sedan de nordiska maskinförarna insåg hur användbar en tiltrotator kan vara.

På andra marknader har intresset inte varit lika stort, men på sistone har flera av de svenska tillverkarna berättat att det faktiskt börjar röra på sig även i andra delar av världen.

Ett bevis på det kanske står att finna i Nordamerika, där Rototilts nordamerikanska dotterbolag rapporterar stigande försäljningssiffror och större efterfrågan.

Företaget flyttar därför sitt huvudkontor till större lokaler i Brantford i Kanada.

Detta är ett viktigt strategiskt steg för att kunna expandera vår verksamhet på den nordamerikanska marknaden, förklarar Chris Copeland, General Manager för Rototilt Inc, i ett pressmeddelande.

Den nya anläggningen har en yta på 1 600 kvadratmeter och det extra utrymmet ska göra det möjligt att lagra mer reservdelar, tillbehör och tiltrotatorer, uppger Rototilt.

Att flytta till nya lokaler betyder mycket för oss i vår ambition att expandera Rototilts verksamhet i Nordamerika, säger Chris Copeland.

Rototilt Inc. grundades 2007 i Brantford Ontario och ska hantera både försäljning och support i hela Kanada och USA.

Enligt Rototilt har företaget sett en snabb försäljningsökning och Phil Lucoe, Sales and Marketing Manager hos Rototilt Inc, uppger att intresset för Rototilts tiltrotatorsystem verkligen har ökat under de senaste åren.

Vår flytt kommer att göra det möjligt för oss att möta den ständigt växande efterfrågan på våra produkter. Vi har nya förfrågningar från alla regioner i Nordamerika, plus en växande bas av befintliga kunder som utökar sin flotta, säger han i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109