23948sdkhjf

”Det här är en satsning som betyder jättemycket för JCB”

JCB och Traktor Nord har stora förväntningar på en ny fullserviceanläggning söder om Stockholm.

Traktor Nord har öppnat en helt ny anläggning i Nykvarn.

Vi har vuxit kraftigt de senaste tre-fyra åren och har nu möjlighet att växa ytterligare i södra Stockholm och Sörmland, säger Traktor Nords vd och ägare Thomas Walfridsson i ett pressmeddelande.

Den nya anläggningen, som stod klar vid årsskiftet, ersätter Traktor Nords anläggning i Södertälje och ska bli en fullserviceanläggning med både försäljning, reservdelslager och verkstad för bland annat JCB, förklarar han.

Vi har varit trångbodda de senaste åren och har tittat på olika möjligheter att kunna expandera. Nu har vi hittat en tomt i Nykvarn som ligger längs med E20, där vi har möjlighet att etablera oss.

Enligt Thomas Walfridsson kommer anläggningen i Nykvarn att innebära bättre kapacitet på alla områden, både inom försäljning och service.

Marknaden är fortfarande het i regionen och vi ser fram emot att kunna utöka verksamheten här, säger Thomas Walfridsson.

JCB:s svenska försäljningschef Markus Möller uppger att anläggningen är viktig för den brittiska maskintillverkarens möjligheter att växa vidare på den svenska marknaden.

Det här är en satsning som betyder jättemycket för JCB, det ger oss en helt ny möjlighet att kunna visa våra produkter på ett bättre sätt för kunderna i Stockholmsområdet och ger också ännu bättre servicemöjligheter än tidigare, säger han i pressmeddelandet.

Vi har precis lagt ett all-time-high-år bakom oss och det känns roligt att kunna toppa det med att presentera en sådan här anläggning, som kommer kunna öka vår försäljning ytterligare framöver.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078