23948sdkhjf

Han ska lyfta försäljningen

Komatsu och Bomag ska få ett uppsving i en av landets allra hetaste regioner – det hoppas i alla fall Söderberg & Haak som plockat in en riktigt erfaren säljare.

Söderberg & Haak utökar i Roserberg utanför Stockholm. En tredje säljare har rekryterats och enligt företaget är det en riktigt erfaren kraft som ansluter – Patrick Andersson har sålt entreprenadmaskiner i nästan ett kvarts sekel.

Det är mycket tilltalande att få börja jobba med Komatsus breda modellprogram, samtidigt som Söderberg & Haak blir ny generalagent för Bomags vägbyggnadsmaskiner. Dessutom är den fina serviceanläggningen i Rosersberg en tillgång, liksom servicebussarna för hela området, säger Patrick Andersson i ett pressmeddelande.

Han kommer närmast från EMS Group och enligt Söderberg & Haak är rekryteringen ett led i företagets satsning på att öka försäljningen av både Komatsu och Bomag i Stockholm/Mälardalen.

Vi menar allvar med våra satsningar på den här regionen när vi anställer ytterligare en säljare. Patrick Andersson har mångårig erfarenhet av branschen och kunskaper som blir en extra krydda i den befintliga organisationen. Rosersberg är navet i vår organisation för försäljning och service av entreprenadmaskiner i området, och det gör att vårt erbjudande till maskinägarna är mycket attraktivt, säger Söderberg & Haaks vd Jonas Jaenecke i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156