23948sdkhjf

Samarbete för digital utveckling

Effektivisering av alla faser i byggprojekten samt ambitioner att driva på den digitala utvecklingen i branschen är två huvudtankar när bygg- och projektutvecklingsföretaget JSB och Cramo tecknat ett treårigt koncernavtal.

Genom avtalet åtar sig Cramo att tillgodose JSB med en komplett hyreslösning i form av utrustning, tjänster och digitala lösningar. Samarbetet sker enligt en i förväg avtalad prismodell där JSB kan påverka prisbilden genom längden på hyrestiderna.

Tanken är att de båda företagen också också ska sitta i gemensamma utvecklingsprojekt med målet att leda utvecklingen av digitala arbetssätt och lösningar med fokus på kundnyttan.

För JSB är det viktigt med rätt samarbetspartners, Cramo har visat sig villiga att samarbeta för en ökad hållbarhet och bättre kostnadseffektivitet. Genom avtalet kan vi arbeta långsiktigt och tillsammans driva på branschens digitalisering, säger Pether Fredholm, vd på JSB.

Jonas Ohlson, regionchef på Cramo, räknar med att förbättrad samverkan ska resultera i färre överraskningar och minskad totalkostnad.

Avtalet är en viktig grund i vår gemensamma utveckling. Fokus under avtalsprocessen har varit ökad hållbarhet, förbättrad samverkan och allra främst kostnadseffektivitet. Vi kommer att driva gemensamma utvecklingsprojekt för att nå dessa mål framåt, säger Jonas Ohlson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111