23948sdkhjf

Boels över 90 procent i Cramo

Efter att ha förvärvat 93,04 procent av aktierna i Cramo slutför nu Boels Rental anbudserbjudandet, men ger de återstående aktieägarna en möjlighet att godta erbjudandet fram till 20 februari.

Förvärvet gör Boels till en ledande aktör på den europeiska uthyrningsmarknaden för utrustning. En perfekt position för ytterligare tillväxt. Utökad geografisk närvaro och kundbas gör det möjligt för oss att fördubbla vår verksamhet och öka vår marknadspåverkan. Tillsammans med Cramo kan vi kombinera uthyrningsutrustning, data, teknik och expertis för att förbättra vår service till kunder. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Cramo, eftersom våra företag passar mycket bra ihop både ur ett strategiskt perspektiv och ett kulturellt, säger Pierre Boels, vd för Boels Topholding.

Målet för Boels är att förvärva samtliga aktier i Cramo samt ansöka om en avnotering av Cramos aktier från Nasdaq Helsinki. Eftersom ägandet i Cramo kommer att överstiga 90 procent av samtliga aktier, kommer Boels Rental att inleda en process för att lösa in aktier från de aktieägare som inte accepterat erbjudandet. Detta kommer att ske i enlighet med aktiebolagslagen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079