23948sdkhjf

Den som väntar på något gott...

Peab Asfalt har efter flera överprövningar tilldelats uppdraget att svara för beläggningsjobb i tre av Västergötlands kommuner.

Offentliga upphandlingar tenderar då och då att bli rätt segslitna. Det gäller bland annat en upphandling av beläggningsarbeten i kommunerna Falköping, Tidaholm och Karlsborg.

Vi fick tilldelning redan 2018, men genom olika överprövningar har vi nu äntligen landat i ett definitivt avtal, säger Anders Karlsson, arbetschef på Peab Asfalt.

Kontraktet omfattar ny- och underhållsbeläggningar inklusive förarbeten såsom justeringar, fräsning och samt mindre anläggningsarbeten. Kontraktstiden är två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år. Det totala ordervärdet anges till ungefär 15 miljoner kronor per år.

Genom att vi asfalterar vägarna med Eco-Asfalt minskar vi kommunernas miljöpåverkan och bidrar positivt till deras miljömål. Den minskade miljöpåverkan sker tack vare att vi använder bioolja i stället för fossil eldningsolja vid tillverkningsprocessen, säger Anders Karlsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125