23948sdkhjf

Rototilts strategi gick hem

Tiltrotatortillverkaren Rototilt uppger att man nu har rätt att kalla sig ”Great Place to Work”.

– Det känns fantastiskt att motta denna certifiering av Great Place To Work-organisationen. Att våra medarbetare trivs, känner förtroende, stolthet och engagemang är viktiga delar för våra framtida framgångar. Att få detta certifikat visar att vi är på rätt väg, säger vd Anders Jonsson i pressmeddelandet.

Rototilt har utvärderats av Great Place to Work, som bland annat fokuserat på hur man arbetar med sina medarbetare för att ”skapa ett tydligt arbetsgivarerbjudande och en attraktiv arbetsplatskultur”.

De organisationer som uppnår en internationell standard erhåller ett certifikat som gäller i ett år.

Rototilt fick sin certifiering i slutet av januari, utmärkelsen delades ut i när Tove Griffin, seniorkonsult vid Great Place To Work besökte Rototilt.

Hon presenterade samtidigt resultatet av TrustIndex (medarbetarupplevelsen) och Culture Audit (kulturrevisionen) som ligger till grund för certifieringen

– Rototilt är ett fantastiskt företag, ett företag i stark tillväxt som år för år fokuserat arbetar med att vara ett Great Place to Work. Att de har med Great Place to Work som ett av sina strategiska mål, visar att de vill göra det här på riktigt och att man förstår att det är medarbetarnas engagemang som är nyckeln till en lönsam verksamhet säger Tove Griffin i pressmeddelandet.

Rototilt kan nu, tillsammans med andra certifierade verksamheter delta i rankningsprocessen för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125