23948sdkhjf

Han ska förstärka Fredheim i Sverige

Fredheim Maskin AS har ökat sin försäljning i Sverige och måste därför förstärka sitt svenska team.

Enligt ett pressmeddelande är Ola Andersson den förste att kliva in – han ska jobba som teknisk säljare och kommer att utgå från södra Sverige.

Fredheim Maskin berättar att Ola Andersson har jobbat med teknisk försäljning sedan 2003 och att han närmast kommer från Hilti Svenska AB.

Han uppges ha ett stort teknikintresse och utbildning både i produktionsteknik och marknadsinriktad företagsförsäljning.

Fritiden ägnas främst åt familjen, men finns det tid försöker han klämma in både Crossfit, utförsåkning i fjällen, jakt, golf och vänner.

I pressmeddelandet uppger han också att det som ska bli mest spännande med det nya jobbet är att arbeta för ett företag som satsar på den svenska marknaden, med starka varumärken i ryggen, med ett starkt team med mycket muskler och lång erfarenhet.

Han vill också försöka hjälpa kunderna att effektivisera sin produktion med rätt produkter till rätt uppgift och noterar också att Fredheim Maskin AS ligger i frontlinjen med att möta marknadens förväntningar på miljö genom elektrisk drift.

Fredheim Maskin uppger att man inom kort kommer att förstärka teamet med fler förmågor som ska jobba med försäljning av reservdelar och tekniksupport.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094