23948sdkhjf

Nu startar omröstningen

Nu startar den omröstning där Leveranstidningen Entreprenads läsare utser Sveriges snyggaste entreprenadmaskin. Lägg din röst och medverka till att ”rätt” maskin får ta emot hedersbetygelsen på Solvalla 4 juni.

Visst finns det en viss sanning i att en entreprenadmaskin ska vara gul. En koll på de entreprenadmaskiner som nu slåss om hederstiteln snyggast i Sverige ger dock inget större stöd för påståendet.

De olika varumärkenas traditionella färger är allt som oftast ersatta med en färg som passar maskinens ägare eller förare bättre än originalets. Dessutom är flertalet inlämnade projekt kompletterade med ljus av olika slag och redskap som lyfter både utseende, flexibilitet och produktivitet.

De svenska maskinförarna har ett internationellt gott rykte om att vara mycket skickliga i sin yrkesroll och väldigt måna om sina maskiner. De maskiner som nominerats till utmärkelsen visar att det ligger väldigt mycket sanning i den beskrivningen.

Men, vilken maskin är allra snyggast? Det ska nu avgöras av den absolut bästa expertjury som står till buds – Leveranstidningen Entreprenads läsare.

Företag som Tyri, Mitt X, Wexman Workwear och Xacc bidrar till att fylla prisbordet. Priser kommer även att lottas ut bland de röstande.

Mer information finns på https://www.entreprenad.com/aretsmaskin/index.xhtml där även rösterna kan avläggas.

Artikeln är en del av vårt tema om Sveriges snyggaste entreprenadmaskin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093