23948sdkhjf

Skifte i ME:s förhandlingsledning

Maskinentreprenörerna fortsätter bygga om i ledningen. Nyligen tog Anders Robertsson över vd-stolen och nu tar Claes Arenander klivet upp till rollen som förhandlingschef.

Efter nio år inom bransch- och arbetsgivareorganisationen Maskinentreprenörerna lämnar nu Mathias Fors över uppgiften som förhandlingschef till Claes Arenander som därmed tar ett steg upp från sin tidigare roll som biträdande förhandlingschef.

Bytet i förhandlingstoppen sker när årets avtalsrörelse redan dragit igång. Yrkanden har växlats med såväl Byggnadsarbetareförbundet som tjänstemannafacken, närmast på tur är Seko där majoriteten av de anställda hos Maskinentreprenörernas medlemsföretag är organiserade.

– Jag ser fram emot att fortsätta bygga på det gedigna arbete som Mathias gjort med våra avtal i fyra tidigare avtalsrörelser. Maskinentreprenörernas övergripande mål med årets avtalsrörelse är att förenkla och modernisera avtalen så att det blir enklare för företagen och medarbetare att förstå dem och undvika onödiga misstag, säger Claes Arenander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094