23948sdkhjf

Volvos monter öppen under Conexpo

Det är bara Volvo av de större utställarna som valt att kliva av Conexpo. Montern med sitt innehåll finns dock kvar och kommer att bemannas med inhyrd personal, enligt mässarrangörerna.

Strax innan mässans öppnande på tisdag 10 mars är det något lättade arrangörer som konstaterar att det enbart är Volvo som valt att kliva av årets Conexpo av de stora leverantörerna.

Framför allt begränsningar i det internationella resandet har dock medfört vissa avhopp. Enligt arrangörerna uteblir framför allt mindre utställare med monteryta på upp till 40 kvadratmeter. Totalt ska det röra sig om ungefär 4 000 kvadratmeter, vilket motsvarar cirka 1,7 procent av den totala ytan. Dessutom har ungefär en tredjedel av den avbokade ytan ersatts med nya utställare.

Arrangörerna meddelar också att Volvos monter finns kvar. Tiden att flytta ut den utrustning och de maskiner som redan fanns på plats när beslutet om att utebli var helt enkelt för kort, vilket gör att de får stå kvar under mässans öppethållande.

Företaget har i samarbete med branschorganisationen AEM, Association of Equipment Manufacturers hittat en lösning som innebär att montern kommer att vara bemannad med inhyrd personal under mässdagarna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078