23948sdkhjf

Maskinmässan följer utvecklingen

– Det är bara Delvator som valt att kliva av Svenska Maskinmässan. Vid ett utställarmöte i går var det ingen annan som gick i samma tankar, säger mässansvarige Gabriel Börjesson, som räknar med ett lyckat branschevenemang på Solvalla 4-6 juni.

I går meddelade Delvator att företaget avstår från deltagande på Svenska Maskinmässan på grund av det osäkra läget vad gäller coronavirusets spridning.

– Vi diskuterade bland annat virusets eventuella inverkan vid ett utställarmöte i går och det var inget av de övriga företagen som hade samma tankar. Givetvis gör alla sin egen bedömning och just nu fortsätter förberedelserna för att genomföra ett lyckat branschevenemang under de dagar som varit fastställda sedan länge, 4-6 juni, säger mässansvarige Gabriel Börjesson.

– Givetvis följer vi de råd och direktiv som ges av bland annat hälsovårdsmyndigheter och regering. Om det senare skulle hända något som förändrar situationen får vi ta ställning till det då. Vi är dock helt inställda på att genomföra mässan. Om det trots allt skulle visa sig att det inte fungerar på utsatt datum så för vi en dialog med Solvalla för att i så fall hitta en alternativ tidpunkt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096