23948sdkhjf

Erlandsson och Renta i samarbete

Allt från hyra av verktyg och maskiner för det dagliga arbetet till helhetslösningar inom bland annat tillfällig byggel, byggnadsställningar och fallskydd finns på programmet när Renta och Erlandsson nu inlett ett rikstäckande samarbete.

I och med det rikstäckande avtalet blir vi på Renta en partner till Erlandsson och bolagen inom koncernen. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans under avtalsperioden 2020-2021, säger Johnny Längefors, Rentas regionchef i Göteborg.

Erlandssonkoncernen är verksam på fyrtiotalet platser mellan Ystad och Örnsköldsvik. Omsättningen anges i dag till cirka sex miljarder kronor som hämtas från större delen av byggsektorn, från infrastruktur till fastighetsutveckling.

Med vårt breda sortiment kan vi bistå i alla de olika projekt som bolagen inom Erlandssonkoncernen bedriver. Det innefattar allt från hyra av verktyg och maskiner för det dagliga arbetet till helhetslösningar inom exempelvis tillfällig byggel, byggnadsställningar och fallskydd för att underlätta drift och trygga säkerheten, säger Gustav Cato, säljare i Göteborg på Renta.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079