23948sdkhjf

Branschprofil tar ledningen i Svevias styrelse

Det kommer fortfarande att finnas mängder med rutin och branscherfarenhet kvar på ordförandestolen i Svevias styrelse när nu Olle Ehrlén lämnar över klubban till Mats O Paulsson.

Mats O Paulsson har haft en mängd ledande uppdrag i bygg- och anläggningsvärlden, allt sedan han klev in i Skanska för snart 40 år sedan.

På meritlistan finns bland annat vd-jobb i Sydsten, Swerock, Peab Industri, Strabag Scandinavia och Bravida samt styrelsejobb i bland annat BTH Bygg, Nordisk Bergteknik och Eleda Holding.

Jag brinner för anläggnings- och serviceverksamhet och ser mycket fram emot mitt nya uppdrag. Jag är en aktiv person och tycker om att röra mig i verksamheten och organisationen. Med min bakgrund och långa erfarenhet är min ambition att bidra till fortsatt utveckling av Svevia, säger den nye styrelseordföranden.

Vid dagens årsstämma valdes samtidigt Göran Landgren till ny ledamot i styrelsen. Med sig i bagaget har även han gedigen erfarenhet från drift och underhåll, anläggning och infrastruktur. Bland annat i form av flera chefsbefattningar inom NCC-koncernen.

Svevias verksamhet är väl i linje med min branscherfarenhet och kompetens. Jag ser fram emot att bidra till företagets fortsatta utveckling, säger Göran Landgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078