23948sdkhjf

Kanonadavtal för Renta

Kanonaden Entreprenad har sin verksamhet primärt förlagd till södra Sverige och Mälardalen, i princip inom samma område som Renta har sina 40 svenska depåer. Enligt ett färskt avtal ska nu den finskägda rentalkoncernen bistå Kanonaden med maskinell utrustning.

Kanonaden Entreprenad, med säte i Tranås och cirka 300 medarbetare, är sedan tidigare en väletablerad kund hos Renta. Samarbetet mellan bolagen har på senare tid blivit så pass omfattande att det känts naturligt att teckna ett övergripande avtal om hyra av produkter och tjänster för arbeten inom bygg, anläggning och event.

– För oss startar det stora arbetet när avtalet är påskrivet. Det ska alltid vara enkelt och smidigt för kunden, platschefen ska kunna ringa en kontakt på Renta och få den hjälp som behövs oavsett byggarbetsplatsens geografiska läge, lovar Daniel Forsberg, ansvarig för nyckelkunder på Renta

Enligt Anton Vibeke, säljare på Renta, kan Kanonaden i fortsättningen räkna med att de får bästa möjliga leverans oavsett om företaget behöver en kran för arbetet vid vindkraftsparken eller en bod till en byggarbetsplats.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125