23948sdkhjf

Inget Entreprenad Live i höst

Entreprenad Live, som skulle arrangerats i september  Göteborg, flyttas fram till 2021.

Vårens och försommarens entreprenadmässor har redan skjutits upp på grund av risken för smittspridning.

Nu börjar även höstens mässor att drabbas, det står klart sedan arrangörerna bakom Entreprenad Live berättar att det inte blir någon mässa i Göteborg i september.

–Vi trodde i det längsta att situationen skulle förbättras och att vi skulle kunna arrangera mässan i september. Tyvärr upplever vi, som många andra, att så inte är fallet. Med nuvarande restriktioner får vi inte arrangera mässan och det finns ännu inga besked om lättnader, säger mässans projektledare Hans-Erik Kristensson i ett pressmeddelande.

Han uppger att osäkerheten gör att förutsättningarna för en trygg och uppskattad mässa inte är tillräckliga.

– För att vi tillsammans skall kunna skapa lyckade möten behövs planering och framförhållning. Det kan tyvärr ingen erbjuda i dag.

Mässan flyttas nu till våren 2021.

  –Vi hoppas att alla har förståelse och respekt för vårt beslut och att vi, utställare och samarbetspartners ser fram emot att göra en riktigt bra vårmässa i Göteborg 2021. Till sist vill vi rikta ett stort tack till vår hyresvärd Castellum, som verkligen har ställt upp och tillsammans med oss skapat möjligheterna att flytta fram Entreprenad Live, säger Hans-Erik Kristensson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11