23948sdkhjf

Load up hänger kvar – än så länge

Vårens mässor är redan körda – men hur blir det med höstens? Entreprenad Live har redan flyttat sin septembermässa, men arrangörerna bakom augustimässan Load up North tänker ha is i magen.

Entreprenad Live tog i förra veckan beslutet att flytta sin septembermässa  till våren, med hänvisning till den osäkerhet och de restriktioner coronaviruset fört med sig.

Load up North, som ska gå i i slutet av augusti, uppger nu att man inte kastar in handduken – inte än i alla fall.

– Vi har bestämt att ha is i magen så länge det går för er våra utställares skull, men också för våra besökares, branscherna som är representerade på mässan och Norrlands skull, säger arrangerande Nolias vd Jonas Dahlberg.

Beslutet hänger dock fortfarande i luften, enligt Nolia ska man meddela hur det faktiskt blir senast den 26 maj.

– Genom att vi är den största och enda entreprenadmässan av vårt slag norr om Stockholm i Sverige tycker vi att vi har ett särskilt ansvar som samlingsplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar i en av Sveriges viktigaste tillväxtregioner.  Vi kommer att fortsätta sätta fokus på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt jord och skog, men också service och eftermarknad, säger Jonas Dahlberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078