23948sdkhjf

Renta i rikstäckande avtal med Züblin

Renta ska enligt ett färskt avtal förse Züblin och övriga bolag inom Strabag-koncernen i Sverige med helhetslösningar och hyresmaskiner över hela landet.

Finska Renta fortsätter sin snabba expansion i Sverige. På kort tid har företaget etablerat runt 40 depåer, företrädesvis från Mälardalen och neråt. Samarbetet med Züblin kan tyda på att företaget nu också börjar se mer allvarligt på en expansion i landets norra delar.

Züblin Scandinavia etablerades på den svenska marknaden 2005 och har i dag kontor i Stockholm, Uppsala och Sundsvall. I Uppsala finns också en egen verkstad. Sedan 2016 är företaget en del av Strabagkoncernen och framför allt verksamt inom infrastruktur, anläggning och grundläggning

Företaget har till och med ett eget rederi och en stor maskinpark, men samtidigt finns ett stort behov av att stärka tillgången till maskiner och utrustning, vilket avtalet med Renta ska bidra till att lösa.

Avtalet omfattar även övriga företag i Strabagkoncernen som är verksamma i Sverige – Strabag Sverige och Nimab Entreprenad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.141