23948sdkhjf

Malmö har fått ett liftcenter

Ramirent har öppnat sitt andra renodlade liftcenter i Sverige –  Stavdal Lift Öresund, med 750 liftar.

I fjol våras gick Ramirent och Stavdal samman och enligt ett pressmeddelande var tanken redan från början att renodla liftkompetensen i ett eget affärsområde.

Företaget har totalt 5 800 liftar inom affärsområdet, ett första renodlat liftcenter startades i Stockholm och i juni öppnades det andra – Stavdal Lift Öresund i Malmö.

–  Här är vi experter på lift och vi har en enorm maskinpark att erbjuda våra kunder. Samtidigt har vi hela Ramirents breda utbud av byggmaskiner, bodar, ställningar, fallskydd och anläggningsmaskiner, i Ramirents kundcenter bara några minuter härifrån,  säger distriktschef Josephine Gunnarson, i pressmeddelandet.

Hon utlovar ett brett sortiment av allt från små pelarliftar till stora bomliftar på 40 meter.

–  Med vår liftpool når vi även ut till lite större byggprojekt, som till exempel Citadellsstaden i Malmö, som vi just påbörjat.

Stavdal Lift Öresund öppnade i juni och har ett stort område att täcka in. Några av de mest efterfrågade liftarna har därför placerats ut i Ramirents kundcenter i Trelleborg, Lund, Klippan, Helsingborg, Ystad och Malmö, förklarar företaget som också uppger att 70 procent av de 750 liftarna är redan uthyrda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08