23948sdkhjf

November gäller fortfarande för Bauma China

Den som väldigt gärna vill delta på en internationell entreprenadmaskinsmässa i år tycks ha en chans kvar. Bauma China har nu i sommar meddelat att man kör i Shanghai som planerat 24-27 november.

Drygt 3 000 utställare och runt 300 000 kvadratmeter utställningsyta väntar, enligt arrangörerna på årets Bauma China som i år arrangeras för tionde gången.

En efter en har såväl stora internationella maskinmässor som mindre lokala evenemang kastat in handduken i år på grund av hotet från Coronaviruset. Senast att skjuta fram sitt event var Bauma Conexpo India som nu planerar för 23-26 februari 2021 i stället för 3-6 november i år som var ursprungsplanerna.

I Kina finns dock fortfarande stora förhoppningar om att köra årets stora Shanghaimässa som planerat 24-27 november. Dels hävdar myndigheterna att smittspridningen i princip är under kontroll samtidigt som mässverksamheten betraktas som en synnerligen viktig del i arbetet med att sätta fart på landets ekonomi igen.

Dessutom har stora pengar pumpats in i bland annat satsningar på infrastrukturen, vilket, enligt Shanghai Securities som är verksamt inom finans och säkerhet, leder till en förväntad uppgång på cirka tio procent för landets tillverkare av bygg- och entreprenadmaskiner.

Därmed är bedömningen att det kommer att vara ett rejält sug från både utställare och besökare att ta till sig och förmedla information om var branschen står i dag.

Arrangörerna slår samtidigt fast att man till punkt och pricka kommer att följa rådande säkerhetsföreskrifter. Det kommer att märkas redan innan mässan öppnar i form av on lineregistrering av samtliga närvarande på mässområdet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125