23948sdkhjf

Han tar över som koncernchef i AF Gruppen.

24 augusti tar koncerndirektör Amund Tøftum över som koncernchef för AF Gruppen.

Amund Tøftum har redan vid tillträdet som koncernchef 15 års erfarenhet av företaget där han hunnit arbeta med såväl bygg och anläggning som offshore – de senaste fem åren som medlem av koncernledningen.

– AF Gruppen bygger på tydliga kärnvärden, en stark gemenskap och med ett tydligt mål att ta fram sina egna ledare. Med Morten Grongstad som koncernchef har AF Gruppen stärkt sin position som en ledande entreprenadkoncern. När nu Morten vill lämna över stafettpinnen är det mycket tillfredsställande att se att vi kan lyfta fram en ny intern ledare, säger styrelsens ordförande Pål Egil Rønn.

Enligt Morten Grongstad är det helt rätt tid att lämna över stafettpinnen. Han kommer dock att vara tillgänglig för företaget en tid framöver.

Bolaget har genomgått en betydande tillväxtfas och håller på att etablera sig som ett av Nordens större entreprenadbolag. AF kommer att fortsätta att sträva efter att vara ett framåtlutat företag där säkerhet och lönsamhet är centrala delar för vårt värdeskapande, säger Amund Tøftum.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062