23948sdkhjf

Rototiltveteran ska få Umeå att synas på logistikkartan

"Det känns riktigt spännande!"

Det händer mycket i Umeå, inte minst på logistiksidan där kommunala INAB-Infrastruktur i Umeå AB spelar en viktig roll – bolaget ansvarar bland annat för utvecklingen av Umeås nya godsbangård NLC Terminal och logistikområdet NLC Park.

– Vi är en expanderande organisation som arbetar med och driver stora projekt vilka berör Umeås utveckling samt den regionala och internationella logistikkedjan. Vi vill bli ännu bättre på att synas och berätta om de projekt vi är involverade i, säger vd Mikael Salomonsson.

För att just kunna synas och höras mer har företaget rekryterat en kommunikatör – och den som åtagit sig uppdraget är ett välkänt entreprenadnamn.

– Det känns riktigt spännande! Jag är både förväntansfull och glad över att få arbeta med ett sådant kompetent gäng i frågor och projekt som ska hjälpa till att utveckla Umeå och regionen, säger Anna-Clara Fridén, som i många år varit Digital Marketing Manager och Marknadskoordinator hos Rototilt Group AB.

–  Anna-Clara har genom sin karriär haft flera roller i varierande miljöer som gett henne erfarenheter som kommer att bli en stor tillgång i arbetet hos oss med att bygga upp en väl fungerande kommunikationsfunktion, säger Mikael Salomonsson.

Anna-Clara Fridén började på Inab den 10:e augusti och i hennes nya arbetsuppgifter ingår bland annat att lyfta fram Umeå som ett logistiskt nav.

– Jag hoppas att min breda bakgrund inom kommunikation och marknadsföring kan hjälpa till att synliggöra Umeå och bidra till Umeås positionering som ett självklart nav när det kommer till långsiktiga, kostnadseffektiva och hållbara transportlösningar, säger Anna-Clara Fridén.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.485