23948sdkhjf

Sundfrakt flyttar söderut

Sundfraktgruppen har i dag kontor i Medelpad, Ångermanland och Jämtland. Nu tar gruppen ett första steg söderut och öppnar kontor i Söderhamn. Kontoret kommer att ingå i affärsområde anläggning.
– Sundfrakt anläggning har under en tid sökt möjligheter att etablera sig i nya geografiska områden, med siktet söderut till att börja med. Så det är glädjande att vi nu hittat denna lösning med en väl etablerad organisation i Söderhamn med omgivning, säger affärsområdeschef Christian Wasell.

I och med kontorets öppnande övertar Sundfrakt de åtaganden som Swerock haft under namnet Söderhamns Transport och Maskin i Söderhamn med omnejd. Sundfrakt övertar även Swerocks personal och lokal.

– Sundfraktgruppens mål är att fortsätta expandera såväl geografiskt som med nya uppdrag och tjänster. Att vi etablerar oss i Söderhamn är ett viktigt steg i denna riktning. Vi har stort fokus på hållbar logistik och ser fram emot att kunna erbjuda den lokala marknaden kring Söderhamn våra hållbara lösningar, säger vd Markus Sundström i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078